Om Aguasol Unibody
Solvandvarmeanlæg, som man ofte ser på hustagene i syden, består typisk af en solfanger i form af en glasplade monteret på taget samt en fritstående vandtank, men desværre medfører vindpåvirkning og kølige nætter derved store energitab for disse solvandvarmeanlæg.

Aguasol har som eneste solvandvarmer på markedet, udviklet en idé og et design, der løser dette problem: En speciel tilpasset polyuretan indpakning, så både vandtanken og glaspladen er indstøbt i ét og samme kabinet. Dette forbedre varmetab, eliminerer kuldebroer og korrosion, giver nem vedligeholdelse og medfører en plug 'n play installation.
Aguasol Unibody har vundet Cleantech Prisen 2010, Iværksætterprisen 2012, Solar Keymark godkendt til EU og testet som den mest energieffektive i sin kategori. Produktet er patenteret.
Easy installation
Easy installation
Solar Water Heaters!
Solar Water Heaters!
Milling the mold
Milling the mold
Testing in Denmark
Testing in Denmark
Om design processen
Udover den tekniske, funktionelle og designmæssige produktudviklingen af Aguasol Unibody, har det været en intens og lang involvering i Aguasol - 4 1/2 år er det blevet til.
Jeg har arbejdet med områder som ligger langt ud over mine kompetencer som designer, hvilket har lært mig rigtigt meget.

Produktet anvendes typisk i sydeuropa, så, derfor har projektet har bragt mig rundt i Europa på flere messer. Opstart og planlægning af produktion i Polen og Italien. Kvalitetskontrol af Aguasol's producenter i Polen og Italien. Test og udvikling af prototyper og færdigt produkt i Spanien, Italien og Israel. Certificering i Italien (EU).
Det været en stor design udfordring at tilpasse det ydre design og samtidigt integrerer og udvikle de tekniske komponenter. Udfordringen er bl.a. at vand trykbeholderen SKAL være cylinderformet og hævet over solpanelet! Design processen har involveret tekniske rådgivere, eksperter i solenergi, flere virksomheder og leverandøre.
Ovenstående filmklip, er fra en af de sidste test af Aguasol Unibody i frostvejr. 
Som man kan se på denne lille video, som er optaget d. 2 feb., så virker Aguasol Unibody også i frostvejr.
Generelt producerer den 50 - 60° i i frostvejr, når der er sol. Også i gråvejr laver Aguasol Unibody varmt vand, men selvfølgelig ikke lige så varmt, med mindre det er i sommerhalvåret. 

Back to Top