Cinemagraphs er et fantastisk medie til at skabe online opmærksomhed omkring et produkt, ydelse eller en fortælle en historie. En cinemagraph er en blanding mellem et foto og video, men hvor bevægelsen er afgrænset til en bestemt område, og gentager sig i det uendelige. 
Cinemagraphs kan integreres på websider, Facebook, Instagram mf. Endvidere er cinemagraphs perfekt til Keynote / Powerpoint præsentationer.
Den tekniske udførelse kan være ganske kompliceret, og kræver ekspertviden både inden for billedbehandling af still billeder, video og dernæst sammensmeltning af de to. Jeg anvender kameraudstyr og det nyeste inden for droner til mine cinemagraphs, hvilket komplicerer processen yderliger, men tilfører en helt ny dimension. Som udgangspunkt er mine cinemagraphs optaget i 4k. Cinemagraphs gør ikke en webside langsom, da (still) billedet indlæses først og dernæst bevægelsen (video). 

Se enkelte udvalgte eksempler nedenfor eller flere af mine cinemagraphs her: 
flixel.com/Boldsen/
Nogle af mine kan købes online på GallerePlay eller større udvalg ved direkte henvendelse til mig. Jeg laver selvfølgelig også Cinemagraphs på bestilling.

Se flere af mine Cinemagraphs her: 
flixel.com/Boldsen/
Back to Top